Connect with us

G-Shock Malaysia

GBX-100 – sesuatu yang baru untuk siri G-LIDE

G-Shock

GBX-100 – sesuatu yang baru untuk siri G-LIDE

Kemunculan pertama GBX-100, telah mengejutkan kami semua. Ini adalah langkah ke dunia jenis dial baru, fungsi dan penampilan jam tangan G-Shock. Dan jam tangan itu dikatakan tidak terlalu mahal, yang merupakan kelebihan.

GBX-100-1

Sekiranya anda terlupa, GBX-100 tergolong dalam bahagian sukan G-Shock G-Lide, yang, secara terus terang, tidak menggembirakan peminat G dengan inovasi yang ketara sejak sekian lama. Carta Pasang Surut Air, fasa-fasa bulan – semua ini nampaknya baik, tetapi tidak banyak digunakan pada abad ke-21. Walaupun begitu, peluncur air dari seluruh dunia tetap menghargai G-Lide kerana kefungsian dan reka bentuknya yang unik, yang mana sangat penting, boleh dan harus digunakan semasa aktiviti kegemaran [tahan air 200 meter].

GBX-100-2

GBX-100 baru masih lagi untuk peluncur air, jadi banyak fungsi khusus untuk mereka ini. Sebenarnya, anda dapat mengawal [menggunakan jam dan telefon] keadaan mengenai gelombang di 3,300 lokasi di seluruh dunia.

Bezelnya diperbuat daripada polimer dan logam, yang membolehkan jam tangan ini menahan hentakan dengan batu bawah air.

GBX-100-7

Melihat lebih banyak maklumat dalam sekali gus sekian lama menjadi ciri G-Shock, hanya baru-baru ini telah beralih ke tahap baru, di mana kita sudah tidak melihat begitu banyak info pada skrin.

Satu lagi jam tangan yang menyokong aplikasi G-SHOCK MOVE baru, yang dibuat sebagai kemudahan untuk bersukan dan lain-lain. Anda akan dapat menyesuaikan semuanya dengan “the old fashioned way”, kerana dail secara keseluruhannya lebih sederhana.

Tambahan pula, selain semua fungsi untuk bersukan [termasuk pedometer], jam tangan ini juga mempunyai peringatan getaran (vibro alert).

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in G-Shock

Facebook

Recent

Trending

To Top